Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин не пустить соратників до Єханурова

Понеділок, 12 вересня 2005, 13:37

Фракція Народної партії не буде брати участь у формуванні нового складу уряду, вважає лідер фракції Ігор Єремєєв.

"Я не думаю, що фракція Народної партії буде брати участь у формуванні уряду", - сказав Єремєєв в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" у понеділок.

Разом з тим, він відзначив, що фракція готова підтримати кандидатуру прем'єр-міністра, яку запропонує президент Віктор Ющенко.

Відповідаючи на питання, чи може фракція запропонувати кандидатуру лідера Народної партії, голови Верховної Ради Володимира Литвина на посаду голови уряду, Єремєєв підкреслив, що це питання не обговорювалося.

Говорячи про документ, який готується до підписання, про співпрацю між Кабміном і фракціями парламенту, Єремєєв повідомив, що цей документ буде називатися "Декларація взаєморозуміння заради майбутнього".

За його словами, у робочій групі з його підготовки бере участь член фракції Олег Зарубінський.

Єремєєв відзначив, що у фракції є низка зауважень до тексту цього документа, і робоча група займається його доопрацюванням.

Лідер фракції не виключив, що документ може бути розглянутий і підписаний у вівторок після обіду. Разом з тим, якщо пропозиції і зауваження фракції не будуть враховані, фракція залишає за собою право запропонувати свій варіант документа.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування