Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мартиненко доповнив напівправду Тимошенко, яка піднімає планку аморальності

Понеділок, 12 вересня 2005, 14:11

Лідер парламентської фракції "Наша Україна" Микола Мартиненко розцінює звинувачення на свою адресу з боку Юлії Тимошенко та її команди як складову добре продуманої піар-кампанії, що ознаменувала старт виборчої кампанії екс-прем’єр-міністра.

"Мішенню для дискредитації є керівники "Народного Союзу Наша Україна", - йдеться в реакції Мартиненка на виступ Тимошенко, розміщеній на сайті партії.

"Попри свої численні клятви "щодо єдиної команди та вірності президенту", Тимошенко з самого початку вважала "Нашу Україну" своїм суперником та конкурентом на виборах-2006", - відзначив Микола Мартиненко.

"Я чекав від Юлії Володимирівни, як від натхненника Томенка та Зінченка, конкретизації звинувачень на мою адресу. Почув ображену жінку, яка звинуватила мене в тому, що я в присутності президента назвав Зінченка "проектом Тимошенко", - зазначив лідер фракції "Наша Україна".

"Уточню, що я додав до того: проект було придумано, аби відвернути увагу від скандалу навколо зацікавленості Юлії Володимирівни у передачі Нікопольського феросплавного заводу від однієї олігархічної групи до іншої. Про це вона скромно промовчала. Але неприпустимо, щоб суспільство отримувало напівправду", - наголосив Мартиненко.

Член ради НСНУ Ігор Жданов також вважає, що виступ Юлії Тимошенко на телебаченні – це активний початок її самостійної парламентської виборчої кампанії, до якого вона "цілеспрямовано готувалася".

"На жаль, переговорний процес про блокування НСНУ і БЮТ, розпочатий у квітні 2005 року, не з нашої вини затягувався і закінчився нічим", - зазначив Жданов.

Він вважає, що розгортання подій за "паралельним сценарієм", який проголосила Юлія Володимирівна, просто неможливий.

"В усьому світі існує влада та опозиція – не можна бути трошки у владі, і трошки в опозиції. Аналіз основних меседжів, які почула країна, свідчить, що Юлія Тимошенко, попри всі зауваження, чітко позиціонує себе як опозиційний політик. Екс-прем'єру вигідний такий розвиток подій, оскільки ввести передвиборчу кампанію вона вміє лише в опозиції", - вважає Жданов.

У зв’язку з останніми подіями, член Ради НСНУ спрогнозував украй жорсткий характер майбутньої парламентської кампанії: "Бруду і компромату буде значно більше.

"Юлія Тимошенко повинна усвідомлювати, що бездоказові заяви про корупцію лише піднімають планку аморальності, і війна компроматів перетвориться на рутинний засіб політичної боротьби", – вважає Ігор Жданов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування