Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В партії Ющенка Томенка називають зрадником, а про Тимошенко співають пісню

Понеділок, 12 вересня 2005, 14:40

Депутат від "Народного Союзу Наша Україна" Борис Беспалий заявляє, що екс-віце-прем’єр Микола Томенко зрадив президента Віктора Ющенка.

Про це він сказав, коментуючи заяву Томенка про те, що "блок НСНУ має очолити Петро Порошенко", передає прес-служба партії.

"Томенко зрадив Віктора Ющенка, він тепер його боїться і не любить, тому вдається до прямої дезінформації, хоча повинен би знати, що лідером "Народного Союзу Наша Україна" був і залишається Віктор Ющенко ", – сказав він.

"Хай краще Томенко займається своїми справами, аніж дає поради іншим політичним силам, що він вважає своїм обов'язком, - зауважив Беспалий. – "Народний Союз Наша Україна" розбереться, що йому робити і без "доброзичливця" Томенка. Ми не потребуємо хороших чи поганих порад політичних банкрутів".

Беспалий також зазначив, що його "дивує зневажлива оцінка блоку Віктора Ющенка, з яким Томенко сам пройшов у парламент".

"Томенко продовжує займатися тим самим, чим він займався в уряді – саморекламою. Він, на жаль, не зміг стати ні відповідальним політиком, ні відповідальним міністром", - вважає Беспалий.

Крім того, Беспалий вважає, що екс-прем’єр Юлія Тимошенко продемонструвала "пристойний рівень акторської майстерності в мелодрамі" під час прямого ефіру на телеканалі "Інтер".

За словами депутата, Тимошенко дуже влучно можна охарактеризувати словами з відомої пісні Володимира Висоцького: "Если друг оказался вдруг – и не друг, и не враг, а так".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування