Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Ющенка скоро не буде чим платити зарплату. Через Турчинова?

Понеділок, 12 вересня 2005, 16:02

Президент Віктор Ющенко розкритикував діяльність попереднього керівництва Служби безпеки України.

Представляючи нового голову цього відомства Ігоря Дріжчаного, президент зробив короткий аналіз діяльності СБУ за останні 7 місяців, а також окреслив подальші завдання цього відомства.

Зокрема, у своєму виступі Ющенко досить негативно висловився про діяльність СБУ за останні майже 7 місяців. За словами президента, майже 7 місяців тому, представляючи офіцерам СБУ тодішнього голову служби Олександра Турчинова, він (Ющенко) окреслив "4-5 конкретних завдань", які СБУ мала вирішити протягом поточного року.

Втім, як зазначив президент, ті завдання вирішені не були. Серед них, зокрема, було завдання розслідувати резонансні справи, які, за словами Ющенка, "не доведені до суду, або не закінчена їх реалізація (розслідування)".

Президент також нагадав, що й досі приблизно 40-45% національної економіки перебуває в тіні.

"Якщо зберігати таку динаміку надалі, у нас скоро не вистачить грошей, щоб платити вам зарплату", - зазначив Ющенко.

При цьому глава держави зауважив, що 5-6% капіталу, які в цьому році вийшли з тіні, вдалося легалізувати виключно за ініціативи самого бізнесу через послаблення фіскального тиску.

Також президент негативно охарактеризував діяльність Служби безпеки у боротьбі з контрабандою. За його словами, протягом 7 місяців "ситуація не виправилася, і мова тут іде про мільярди гривень".

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування