Безсмертний розповів про "ядерну зброю" на "списах" Ющенка і Тимошенко

Понеділок, 12 вересня 2005, 20:59

Екс-віце-прем’єр з адміністративно-територіальної реформи Роман Безсмертний вважає, що "Народний Союз Наша Україна" і Блок Юлії Тимошенко підуть на вибори не паралельними шляхами, про що раніше заявляла екс-прем’єр, а "назустріч один одному".

Про це він сказав в ефірі каналу "Інтер" у понеділок.

"Ми будемо йти паралельно, але назустріч один одному. І мені здається, що це не пліч-о-пліч паралельно, а паралельно на дуелі. Знаєте, коли два вершники роз’їжджаються, тримаючи списи в руках. Мені здається, що це проголошення паралельно, воно звучить приблизно так", - сказав він.

Безсмертний також вважає, що Тимошенко має піти в опозицію. "Я не знаю, чому Юлія Володимирівна боїться слова опозиція, якщо опозиція, то її треба так і називати", - сказав він.

Стосовно своєї позиції Безсмертний сказав, що йому "абсолютно все рівно, наскільки боляче мені буде досаждати Юлія Володимирівна".

"Я змушений працювати і з Юлією Володимирівною, і з Петром Миколайовичем Симоненком, і з Олександром Олександровичем Морозом, як би вони мене не критикували, тому що влада чи опозиція – це влада чи опозиція в Україні, і це Українська держава", - сказав він.

Водночас Безсмертний вважає, що можливість спільної праці НСНУ з БЮТ "ще не вичерпана", тому що "півроку ще треба прожити".

Безсмертний висловив думку, що народ не має бути "заручником заяв, які нагадують театр юного глядача і театральних сеансів Станіславського з використанням кримінальної фразеології".

"Ми живемо в одній країні, і ніхто ще нікому не давав права приватизовувати те, що було сказано на Майдані", - сказав Безсмертний.

На питання, хто, на його думку, ввійде до першої п’ятірки НСНУ, Безсмертний зазначив, що "це питання буде вирішувати з’їзд, політрада, президія".

"Побачимо, хто війде до складу уряду від партії, хто буде займатися виборчою кампанію... Очевидно, ми запропонуємо внутріпартійні вибори для того, щоб подивитися, які кандидатури члени партії виставляють у список", - зазначив він.

На прохання прокоментувати слова держсекретаря Олега Рибачука про те, що ніхто з представників команди президента і з боку Тимошенко "не будуть обмінюватися ядерними ударами", Безсмертний сказав, що на списах тих вершників, про яких він говорив раніше, "може бути ядерна зброя".

"Але виборцям потрібно готуватися до того, щоб своїх політиків в момент таких емоційних надривів ставити на місце і голоси віддавати за тих, хто спокійно в рутинній повсякденній праці вирішує їх питання, а не закликає на чергові авантюри", - сказав Безсмертний.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
10:31
ЗМІ: Іспанія протягом тижнів визнає палестинську державу
10:31
"Я закохуюся – це моя проблема". Історія харківського бізнесмена, екс-"регіонала" та волонтера Юрія Сапронова
10:30
фото, доповнено Росіяни вдарили по Дніпру і області: убили 6 дорослих і 3 дітей
10:25
Метро на Троєщину: у КМДА показали роботи на Подільському мосту
10:16
відеоГУР: Російський Ту-22МЗ вдалося збити на відстані 300 км від України. Чим саме
10:10
Як зниклого безвісти визнають полоненим: що треба знати про ці статуси та шлях підтвердження з боку Росії
10:01
Туск домовлятиметься зі Столтенбергом і Сунаком про захист польського неба
09:58
Росія стала головним постачальником нафти до Індії, потіснивши частку ОПЕК до історичного мінімуму
09:57
Туск прокоментував затримання поляка, який допомагав РФ із замахом на Зеленського
09:49
Окупанти скасували парад у Криму на 9 травня
Усі новини...