ТИМОШЕНКО ПІДЕ В ПРЕЗИДЕНТИ

Вівторок, 13 вересня 2005, 15:00

Екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко впевнена у своїй перемозі на парламентських виборах і обіцяє взяти участь у президентських.

Про це вона повідомила в інтерв'ю газеті "Комерсанту".

"Звичайно, я буду боротися на парламентських виборах за посаду прем'єр-міністра. Для цього потрібно, щоб наша сила перемогла на парламентських виборах", - підкреслила вона.

"Я впевнена, що ми переможемо на виборах і наберемо 226 голосів", - запевнила Тимошенко.

Вона також висловила намір брати участь у президентських виборах.

"Звичайно ж, ми будемо брати участь у президентських виборах – у цьому зараз уже немає жодного сумніву. Але цей вибір зробила не я, цей вибір зробив Віктор Андрійович Ющенко під повним тиском з боку його оточення", - заявила Тимошенко. (Ця фраза відсутня в українській версії видання).

За словами Тимошенко, вона не бачилася з президентом після своєї відставки.

"Контакту з президентом у нас не було. Але я думаю, що тепер ми підемо зовсім різними шляхами, я думаю, що ніколи проти президента працювати не буду. Ми будемо боротися на парламентських виборах, щоб перемогти і сформувати уряд", - переконана Тимошенко.

Водночас в інтерв'ю вона повідомила, що вже запросила у свою команду екс-держсекретаря Олександра Зінченка.

"Він буде входити в самий головний керівний орган нашого блоку, нашої партії. І я вважаю, що це дуже гідна людина, для нас буде честю, якщо він буде в наших рядах", - додала вона.

Тимошенко також заперечує участь БЮТ у голосуванні за новий уряд.

"Ми не будемо голосувати за цей уряд. Парламент повинен прийняти своє рішення сам. У цей уряд не буде входити ніхто з нашої політичної родини. Ми не будемо нікого пропонувати, ніяких кандидатур, ні на які посади", - заявила вона.

Тимошенко також повідомила, що в неї з президентом є письмова угода про те, що вона піде разом з ним на парламентські вибори, і про те, що вона підтримає його на президентських виборах 2009 року.

"І ця угода лежить у президента, на ній мій підпис. І президент твердо знав, що я не зраджу його ні за яких обставин", - сказала Тимошенко.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News