Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Різак приїде лікуватися до Києва

Середа, 14 вересня 2005, 12:10

Екс-губернатор Закарпатської області Іван Різак у середу може прилетіти до Києва для лікування в одній зі столичних клінік.

Про це заявив заступник голови СДПУ(о) Ігор Шурма, повідомляє прес-служба партії в середу.

"У зв'язку з тим, що позначаються наслідки 4-місячного його перебування під вартою, оскільки Різак хворіє на цукровий діабет і нещодавно переніс інфаркт міокарда, ми хочемо провести лікування в одній з київських клінік. Але для цього треба дотриматися певної процедури, чим ми зараз і займаємося", – сказав Шурма.

Шурма також зазначив, що СДПУ(о) не хоче порушувати "жодного пункту законодавства", і буде дотримуватися всіх процедур і формальностей, "щоб не дати нашим політичним опонентам, зацікавленим у нагнітанні ситуації, звинуватити нас у тому, що ми переховуємо Івана Різака".

"Єдине, у чому ми зацікавлені, щоб так звана "справа Різака" якомога швидше дійшла до суду, і щоб суд, нарешті, розставив усі крапки над "і" - додав Шурма.

Як відомо, у вівторок Різака звільнили з-під варти під заставу в розмірі 500 000 гривень, яку було внесено на рахунок прокуратури від імені СДПУ(о).

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...