Кушнарьов радіє, що в його наступника "дрейф" у бік Тимошенко

Середа, 14 вересня 2005, 14:01

Колишній губернатор Харківської області Євген Кушнарьов вважає можливою відставку нинішнього голови Харківської обласної адміністрації Арсена Авакова.

Про це він заявив в інтерв'ю газеті "Вечерний Харьков" за 13 вересня, передає УНІАН.

За словами Кушнарьова, Аваков "ніякої цінності для сьогоднішнього режиму не має. Цінність має Харківська область, і боротьба за неї, безумовно, буде".

"Аваков не є ні видатним управлінцем, ні видатним політиком. Це просто кон'юнктурна людина, якій віддячили за витрачені мільйони. Тому його подальша доля вирішуватиметься без нього. Особливо з урахуванням нинішнього підходу, коли влада й бізнес повинні бути розділені. Але бізнес у нього все одно залишиться, на кого б він його не переписував", - сказав екс-губернатор.

Кушнарьов також зазначив, що Аваков може "постраждати" через свою симпатію до екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

"Хто його (Авакова) захисники? Зараз важко сказати. Він начебто і в "Нашій Україні", але в той же час очевидний дрейф й у бік Тимошенко. Навіть ось недавно зірвався - молодий ще, недосвідчений: почав її захищати, щось розказувати... Я думаю, що якщо Юлія Володимирівна заявить про свою, скажімо так, напівопозиційну політику, то він може серйозно постраждати", - заявив Кушнарьов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування