НТКУ обрали собі президента з команди Савенка

Середа, 14 вересня 2005, 14:15

Під час зборів профспілок Національної телекомпанії України, кандидатом на посаду президента НТКУ було обрано екс-віце президента за часів Савенка Євгена Каленського.

За нього проголосували 60 з 170 присутніх делегатів.

Всього напередодні підрозділами каналу були висунуті вісім кандидатів: віце-президент Національної радіокомпанії і віце-президент НТКУ за часів керівництва Долганова Олександр Бутко, директор дирекції програм НТКУ Олександр Зорка, екс-віце-президенти за часів Савенка Євген Каленський та Володимир Кметик.

Також у списку директор ТВО музично-розважальних програм Олена Мозгова, директор ТВО мистецьких та культурологічних програм Олександр Опанасенко і кореспондент новин Ольга Скотнікова.

Кандидатура Каленського буде однією з декількох, які братимуть участь у конкурсі на посаду президента НТКУ.

Раніше у вівторок спілки НТКУ висловили недовіру в.о. президента НТКУ Тарасу Стецьківу, першому віце-президенту НТКУ Олегу Кузану, віце-президентам Андрію Шевченку і Арсенію Ткачу.

Також недовіру висловили директору ТВО "Новини" Василю Самохвалову, заступнику ТВО "Новини" Руслану Ткаченку, раднику Стецьківа Литвиненку і директору з виробництва "публіцистичних та освітніх програм" Роману Вибрановському.

У свою чергу Шевченко заявив, що заява влади про готовність розвитку державного телебачення і призначення нового керівника телекомпанії є "для тих людей, які роками жили в інтригах і в готівкових оборудках, повною катастрофою".

На думку Шевченка, змінам протистоять ті, "хто небезпідставно боїться втратити роботу і хто розраховує і далі проїдати народні гроші, не даючи професійного продукту".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування