Жванія перевів стрілки Березовського на Тимошенко, а Безсмертний радить спитати бен Ладена

Середа, 14 вересня 2005, 18:16

В.о. міністра з надзвичайних ситуацій Давид Жванія спростовує свою причетність до схем фінансування виборчої кампанії Ющенка за рахунок російського олігарха Бориса Березовського.

"Березовський давав гроші Тимошенко, і не треба впихувати Жванію", - сказав він в коментарі журналістам.

Жванія сказав, що "здивований, що Кравчук дискредитував себе такою компашкою". Він також додав: "Хто там що кому давав, нехай вони розбираються в цій компашці".

Водночас в.о. віце-прем’ра Роман Безсмертний заявив, що "в останні дні настільки накрутили емоції партнерів, що вони пригадують те, що було, і фантазують те, чого не було".

"До Леоніда Макаровича в мене питання: він часом з бен Ладаном не розмовляв, хто фінансував виборчу кампанію Ющенка?", - сказав Безсмертний.

"І взагалі, до чого у всій цій справі президент?", - обурився він.

В. о. міністра транспорту і зв’язку Євген Червоненко на питання про фінансування Березовським кампанії Ющенка сказав: "Я таких фактів не знаю, хоча був у його оточенні".

В.о. міністра юстиції Роман Зварич зазначив, що якщо закидається фінансування Березовським виборчої кампанії Ющенка, то мова може йти лише про його виборчий фонд, який був відкритий згідно з законом.

"Якщо є такий доказ, що була платіжка на фонд, то є про ще говорити. Якщо доказу немає, то будь-яку платіжку можна підробити і пред’явити", - сказав Зварич.

Як відомо, лідер фракції СДПУ(о) Леонід Кравчук виступив із заявою, що Березовський через фірми фінансував президентську кампанію Ющенка. Він також розповів з посиланням на Березовського, що представники Ющенка Давид Жванія, Роман Безсмертний і Олександр Третьяков відвідували Лондон в питаннях фінансування Ющенка.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування