Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко, Рибачук та Третьяков не знають і не знали Березовського

Середа, 14 вересня 2005, 20:36

Президент Віктор Ющенко "не знає і не знав" Бориса Березовського.

Таку заяву у вечірньому ефірі 5 каналу зробив держсекретар Олег Рибачук, додавши, що він особисто також не знайомий із Березовським.

"І ніколи не можна сказати, що він зустрічався з президентом, чи зі мною", підкреслив він.

При цьому Рібачук додав, що якщо мова йде про "оточення президента", то під цей термін підходить "до відставки практично весь уряд, ті керівники політичних сил, які йшли на вибори в парламент, і РНБО і секретаріат – дуже широка коаліція".

Березовський, якого очікували в прямому ефірі по телефону, в останній момент відмовився брати участь в програмі.

"Але мене не дивує між іншим, чому Березовський не вийшов на зв'язок... Чомусь я не здивований", додав Рибачук.

"Я розумію, що відбувається", заявив Рибачук. На його думку, заява Кравчука викликана тим, що "нова влада дуже швидко займається своїми справами - формується уряд, досягнута політична угода, у тому числі і за участю Партії регіонів". "Все нормально, кризи немає... Але сценарій був інший – мав бути обвал, мало бути непорозуміння. Тоді треба було щось придумати", додав він.

Перший помічник президента Олександр Третьяков, якого відсторонили від посади на час розслідування, теж заявляє, що він "ніколи не контактував з Березовським".

"Я не був в Англії. Я не розмовляв з ним", заявив він в ефірі каналу 1+1. Він сказав, що про нього кажуть "різні байки про те", що він був "під впливом Березовського".

"Раніше казали, що я там чуть лі не працюю в російській розвідці. Важко відповісти, хто може це замовляти. Я знаю, що це замовляють люди, які хочуть розвалу державного устрою в країні. Повної дестабілізації влади", заявив Третьяков.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування