Бродський зустрічався з Березовським, але на нього переводять стрілки

Четвер, 15 вересня 2005, 10:34

Депутат Михайло Бродський підтверджує факт своєї зустрічі з російським бізнесменом Борисом Березовським.

Про це він заявив у середу в телефонному інтерв'ю каналу "Інтер".

У той же час, обвинувачення на свою адресу і на адресу Юлії Тимошенко депутат назвав "невмілою спробою перевести стрілки" і відвернути увагу від корупційних скандалів в оточенні президента.

"Знову використовувалася спроба прикритися Тимошенко. Ющенко це робить давно й успішно, він навіть на вибори не міг сам піти. Йому була потрібна Юлія Володимирівна", - сказав Бродський.

"Сьогодні, коли він її зрадив, його команда нерозумних людей намагається очорнити її в очах людей. Спочатку неправдою про НФЗ, який Тимошенко забирала, виконуючи зобов'язання перед народом того ж Ющенка на користь народу", - вважає депутат.

"Сьогодні говорять про якісь блокування зі СДПУ(о), якого не буде. Це я вам говорю. Точно. Знову очорнення, спекуляція й обман. Ці люди живуть на брехні", - підкреслив він.

Бродський звернув увагу на те, що платіжки, про які говорив Леонід Кравчук, починаються з 2003 року. "Тоді, коли Юлія Володимирівна близько і я теж не брав участі у кампанії Ющенка", - сказав депутат.

"Жванія реально визнав факт фінансування кампанії Ющенка Березовським. І третє - я хочу нагадати народу, що кандидат у президенти був на цих виборах Ющенко, Тимошенко ніяких виборів не вела і ніхто її фінансувати не міг. Крапка", - заявив Бродський.

Як повідомлялося, у середу депутат Ксенія Ляпіна заявила, що Бродський зустрічався з Березовським в Ізраїлі з метою підготовки в Україні державного перевороту.

Раніше в той же день член СДПУ(о) Леонід Кравчук оприлюднив інформацію, що виборча кампанія Віктора Ющенка фінансувалася російським бізнесменом Борисом Березовським.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування