Нємцов знає, що Березовський фінансував Тимошенко

Четвер, 15 вересня 2005, 12:06

Радник президента Віктора Ющенка Борис Нємцов переконаний, що бізнесмен Борис Березовський виступає на стороні екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

"Не секрет, що Борис Абрамович підтримував Юлію Тимошенко протягом усього часу ще з періоду "помаранчевої" революції в Україні. Це ж зберігається і зараз, після її відставки", - сказав Нємцов в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна" у четвер.

Так він прокоментував той факт, що Березовський підтвердив вірогідність платіжних документів, згідно з якими він перевів в Україну близько 15 млн. доларів у період "помаранчевої" революції на підтримку виборчої кампанії Ющенка.

Нємцов підкреслив, що "вкидання ним (Березовським) повідомлення про дійсність цих платежів на 100 відсотків відповідає завданню підтримки саме Тимошенко в її протистоянні з президентом України".

Нємцов відзначив, що довідатися, чи допоможе Тимошенко така підтримка Березовського, можна буде в найближчому майбутньому. "Особисто в мене позиції з цього питання з Борисом Абрамовичем розходяться", - підкреслив Нємцов.

Після заяви лідера фракції СДПУ(о) Леоніда Кравчука про те, що структури Березовського фінансували виборчу кампанію Ющенка, і про причетність до цього процесу, зокрема, нинішнього в.о. міністра з питань надзвичайних ситуацій Давида Жванії, останній заявив, що російський бізнесмен фінансував Тимошенко.

Сам Березовський спростував цю заяву.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування