Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз теж поставив Тимошенко 5. За 12-бальною системою

Четвер, 15 вересня 2005, 12:37

Голова Соцпартії Олександр Мороз вважає завищеною оцінку Юлією Тимошенко роботи свого уряду.

Про це він сказав під час зустрічі з громадськістю Харкова у середу ввечері, повідомляє прес-служба партії.

"Юлія Тимошенко є дуже відомим політиком, якого я поважаю, передусім, як політтехнолога. Але як людина, котра знає ситуацію зсередини, я б сказав, що її оптимістична оцінка (роботи уряду), на жаль, не відповідає дійсності", - заявив Мороз.

"У нас дуже серйозне зниження виробництва валового продукту, у нас суттєво обмежені інвестиції, у нас баланс експорту та імпорту має сьогодні мінусове сальдо, чого не було 14 років", - перелічив Мороз прорахунки у роботі уряду.

Крім того, лідер соціалістів засудив "неакуратну, нерозумну, авантюрно проведену ревальвацію гривні, що завдала величезних збитків державі", а також кризові явища, що стосувалися бензину, цукру, зерна тощо, і стали наслідком діяльності уряду.

Мороз також назвав "неприпустимими речами" закони щодо вступу до СОТ, які "нав'язувались нам на збиток українському виробнику".

"Тому, я вважаю, вона дійсно відомий політик, хоча оцінки роботи її уряду навіть президентом були в цілому дещо завищені", - підсумував лідер соціалістів.

"Він (президент) сказав, що ставить оцінку "5" уряду після 100 днів роботи. А я зрозумів, що це за сучасною 12-бальною системою", - додав голова СПУ.

Тому, "як би ми все це не подавали, як би не прикрашали ситуацію, вона сьогодні дійсно складна, і її потрібно виправляти", - резюмував Мороз.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування