Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Леся Гонгадзе не визнає експертизи і не підпише документів у Піскуна

Четвер, 15 вересня 2005, 13:51

У прокуратурі Львівської області мати вбитого журналіста Георгія Гонгадзе Лесю Гонгадзе ознайомили із результатами останньої експертизи "таращанського тіла".

Розмова зі слідчим тривала понад годину, передає 5 канал.

Після розмови Леся Гонгадзе заявила, що прокуратура "знову обдурила її та людей".

Експертиза, за словами Лесі Гонгадзе, не завершена, адже вона вимагала дослідити кістки ступні, яка, на її думку, не належить її синові.

"Я вимагаю протягом 5 років, аби мені надали ДНК стопи і волосся і поставити на цьому крапку. Я цього добитись не можу. Зараз мені надали результати ДНК, це експертиза тих частин, які вони досліджували, п’яточної кістки немає. Я наполягаю на експертизі стопи. Я вам заявляю, що стопа, яку я бачила в морзі, моєму синові не належить”, - заявила матір журналіста, слова якої наводить радіо "Свобода"

Навіть після завершення всіх експертиз Леся Гонгадзе має намір подати позов на державу Україна до Європейського суду з прав людини.

"Генеральна прокуратура спішить відрепортуватися і скинути інформацію на необізнаних людей, тобто люди, які слухають це все, вони розуміють, що експертизу проведено, але яка експертиза, вони ж не говорять. Те, що я прошу, не робиться, аж тепер буде робитися через 5 років", - сказала вона.

"Я звертаюсь до пана Піскуна, генерального прокурора: яке він має право обманювати народ, що експертиза уже проведена, коли тієї експертизи, яку я вимагаю, немає. Вона навіть не проводилась. Лише через місяць буде готова”, - зазначила Гонгадзе.

Водночас у коментарі "Українській правді" Леся Гонгадзе заявила, що не підпише "жодного документу" про ознайомлення з результатами експертизи, поки їй не будуть пред’явлені результати експертизи ДНК п’ятки, стопи і волосся її сина.

"Я не підпишу жодного документу і не хочу, щоб Генпрокуратура вводила в оману людей", - сказала вона.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування