Луценко не проміняє Мороза на Ющенка

Четвер, 15 вересня 2005, 14:10

В.о. міністра внутрішніх справ Юрій Луценко не має наміру поривати з Соціалістичною партією України.

Про це заявив голова СПУ Олександр Мороз у Луганську, відповідаючи на питання журналістів про можливість співпраці нинішнього міністра внутрішніх справ з іншою партією. За деякими даними, партія Ющенка НСНУ може запропонувати Луценку очолити її список на виборах.

"У мене було немало зустрічей з Юрієм Луценком, ми зустрічаємося з усіма міністрами, консультуємося з різних питань. У нього немає намірів поривати з нашою партією, він не бачить себе в іншій партії", - сказав лідер СПУ.

"Якщо ж він вирішить інакше, то це, звичайно, мінус для спільної справи, але це, мені здається, був би більший мінус для Юрія Луценка", - наголосив Мороз, додавши "я б не хотів, щоб таке сталося, але якщо б це сталося, я впевнений, що це було б помилковим рішенням".

Мороз також підкреслив, що Соціалістична партія рекомендуватиме всіх своїх міністрів з попереднього уряду до складу нинішнього Кабміну, повідомляє його прес-служба.

"У нас немає сумнівів, що ми маємо і повинні рекомендувати їх на ці посади", - зауважив голова СПУ. При цьому Мороз додав, що СПУ "може рекомендувати і весь склад уряду, але я не знаю, як це буде сприйнято і президентом, і іншими представниками влади".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування