Безсмертний не коментує "маразматичні" заяви Бродського

Четвер, 15 вересня 2005, 17:37

В.о. віце-прем'єра Роман Безсмертний назвав "маразматичною" заяву колишнього радника Тимошенко Михайла Бродського про те, що він і Давид Жванія готували замах на екс-прем'єра.

Про це в четвер повідомила прес-секретар Безсмертного Тетяна Мокріді.

"Роман Безсмертний сказав – "Досить!" Я не буду коментувати маразматичні заяви, все має свою межу", - сказав Безсмертний, слова якого наводить Мокріді.

Вона також зазначила, що "політики, якщо вони політики, а не любителі поговорити, говорять мовою аргументів, а не набором літер з абетки".

"Певна команда далеко до оголошення виборчої парламентської кампанії пустила брудну інформаційну хвилю".

"Зрадники Ющенка використовують у своїй боротьбі за владу методи гірші і аморальніші, ніж конкурент президента на виборах-2004 року. Вони хочуть повернутися в політику будь-яким шляхом – обманом, скандалом, звинуваченнями і навіть не гребують в своїх коментарях таким словом, як "вбивство", - зазначила Мокріді.

Вона також сказала, що для них головне - запустити це слово "разом з прізвищем, яке асоціюється з політичною силою – головним конкурентом на парламентських виборах".

Проте Мокріді зазначила, що люди, які змогли вийти на вулиці і захистити свій вибір, розберуться, де правда і справжня робота, а де ораторська пісня і бруд".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News