Трудовики вирішили запропонувати Єханурову кадрову допомогу

Четвер, 15 вересня 2005, 18:43

Партія "Трудова Україна" пропонує свої кандидатури до нового уряду.

Про це повідомляє прес-служба партії в четвер.

Так на посаду віце-прем'єра з питань паливно-енергетичного комплексу і промислової політики запропоновано кандидатуру Віталія Гайдука. В уряді Тимошенко такої посади не було.

На посаду віце-прем'єра з гуманітарних питань "Трудова Україна" пропонує Дмитра Табачника, який вже раніше обіймав цю посаду в уряді Януковича.

На посаду міністра економіки запропоновано Василя Рогового, на посаду міністра фінансів – колишнього заступника голови Нацбанку Арсенія Яценюка.

На посаду міністра закордонних справ запропоновано Олександра Чалого, який був заступником міністра закордонних справ, але залишив цю посаду і зараз працює віце-президентом корпорації "Індустріальний союз Донбасу".

Також "Трудова Україна" пропонує Миколу Яковину на посаду міністра культури, Івана Саханя – на посаду міністра праці і соціальної політики, Андрія Підаєва або Юрія Cпіженка на посаду міністра охорони здоров'я.

В прес-релізі також зазначається, що свої пропозиції "Трудова Україна" робить "в ім'я об'єднання суспільства".

"Попри свою опозиційність політиці президента, однак заради інтересів суспільства, держави, кожної людини", партія наполягає на тому, "що в цей критичний для України час перед загрозою політичного хаосу, руйнації економіки до уряду мають прийти виключно найкращі фахівці, які здатні керувати галузями й господарськими комплексами на найвищому рівні урядового менеджменту".

"Трудова Україна" закликає всіх депутатів підтримати їхні пропозиції й "віддати перевагу професіоналізму, а не політичним уподобанням".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування