Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Червоненко знає, що нікуди не піде, і готується до обрізання

Четвер, 15 вересня 2005, 19:20

Виконуючий обов’язки міністра транспорту та зв’язку Євген Червоненко сподівається залишитися на своїй посаді в новому складі Кабінету міністрів.

Про це він сказав під час прес-конференції у четвер.

"Питання моєї долі – це питання президента держави. Я людина самодостатня, працювати я хочу і маю надію, що буду. Як правило, свої мрії я втілюю в життя", - сказав він. Водночас на питання, який його прогноз щодо його наступника, Червоненко відповів: "Мій прогноз - Червоненко".

На питання щодо звинувачень у корупції у вищих ешелонах влади Червоненко сказав, що "коли Україна перестане жити плітками і міфами, вона почне розвиватися".

"Я розумію, що за 7 місяців роботи я багато кому заважав, але я знаю одне, що мені нема за що ховати очі. Спрацьовує одна наша національна риса – коли ти нічого не робиш і все тихо крадеться, то коли хтось починає щось робити, то починається скандал", - сказав він.

За словами Червоненка, він ніколи не займався "інтригами в уряді". "Якщо була криза по нафті – я про це говорив, якщо була криза по м’ясу - я говорив публічно. Ну така в мене натура", - додав в. о. міністра.

Червоненко заявив, що всі звинувачення на його адресу з боку екс-голови СБУ Олександра Турчинова "є безпідставними".

"Розумієте, я не буду доводити, що мої сини – наркомани, бо в мене дві дочки... Мені залишилося зробити обрізання, згідно з моєю релігією, бо я пообіцяв всій синагозі, що зроблю обрізання, коли Ющенко стане президентом", - заявив Червоненко.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування