Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЛИТВИН СТВОРИВ ВЛАСНИЙ ВИБОРЧИЙ БЛОК

Четвер, 15 вересня 2005, 19:32

Політвиконком Народної партії ухвалив рішення про створення Народного блоку Володимира Литвина.

Як зазначається в повідомленні прес-служби партії, "головною причиною появи такої ініціативи стала велика кількість звернень до НП від політичних партій та громадських організацій щодо визначення спільних позицій і блокування з Народною партією напередодні парламентських виборів 2006 року".

За словами лідера парламентської фракції Народної партії Ігоря Єремєєва, "мета нового політичного блоку – об'єднання усього українського суспільства, починаючи з об‘єднання людей і політичних сил, що сповідують принципи поміркованості, порозуміння, патріотизму та порядності".

Єремєєв наголосив, що Народна партія закликає до співпраці усі політичні сили, яким "імпонує поміркованість і які розуміють, що революція не може продовжуватись", передає УНІАН.

У свою чергу народний депутат Олег Зарубінський наголосив на тому, що Народний блок Литвина – це не суто виборчий блок.

"Цей блок повинен стати центром єднання не тільки політиків, а й простих людей, які не хочуть екстремізму, радикалізму, розділення українців на своїх та чужих", - заявив депутат.

Під час проведення Політвиконкому Народної партії прозвучала інформація про те, що на сьогодні Народний блок Литвина є відкритим суспільним форумом, в рамках якого розглядаються будь-які пропозиції про співпрацю.

Крім того, Народний блок Литвина відмежовується від політичних сил, що ставлять собі за мету поглиблення кризи в суспільстві, провокування розбрату та протистояння, дестабілізацію ситуації в Україні.

Також Народний блок Литвина оголошує про початок консультацій з іншими політичними силами щодо наповнення блоку реальним змістом.

Водночас в ефірі каналу "1+1" Зарубінський назвав створення блоку реакцією на "колективну війну чи колективний Титанік".

За його словами, ніша, яку займають помірковані люди, збільшується. Зарубінський вважає, що до них мають приєднатися ті, "кому неприємна ситуація чорного компромату, хто не хоче жити в умовах хаосу".

На питання журналіста, кого він мав на увазі, говорячи про сили, що розхитують ситуацію - команду Ющенка чи Тимошенко, Зарубінський відповів: "І представників однієї, і керівництво іншої сторони".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування