У Ющенка ще й досі залишилися 20 мільйонів. Але чи є там гроші Березовського – невідомо

Четвер, 15 вересня 2005, 21:27

Президент Віктор Ющенко вважає, що лідер фракції СДПУ(о) Леонід Кравчук звинуватив його у використанні грошей Бориса Березовського з метою дестабілізації в Україні.

Як повідомляє прес-служба Ющенка, він назвав слова Кравчука "шоу, мета якого – традиційне, що робили ці сили в останні десять років, – тримати дестабілізацію в країні".

Ющенко додав, що після таких подій деякі політики "виходять мільярдерами".

Ющенко також заявив, що ні з ким не обговорював фінансування своєї передвиборчої кампанії, оскільки в цьому не було потреби.

"У мене був офіційний фонд, який перевірявся і був на виду", – наголосив Ющенко, який зараз перебуває у Нью-Йорку через участь у генасамблеї ООН.

"Коментувати платіжки я не збираюся", - додав Ющенко, маючи на увазі оприлюднені в інтернеті фінансові документи фірм Березовського, з яких випливає перерахування 15 мільйонів доларів начебто для лідера "Нашої України".

Ющенко зазначив, що кошти до його офіційного фонду надходили частково і від прихильників Помаранчевої революції.

Крім того, Ющенко зазначив, що на рахунку, відкритому за сприяння Майдану, ще й досі зберігається близько 20 мільйонів гривень. "Я вдячний усім, хто фінансував українську демократію", – сказав Ющенко.

"У нас не було дефіциту коштів не тому, що їх вистачало, а тому, що ви мене не бачили по телебаченню, в газетах, у залах", – сказав Ющенко.

Водночас, як повідомляє кореспондент "5 каналу", Ющенко сказав, що збором коштів особисто він не займався.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...