Дружина Ющенка у Нью-Йорку влаштувала "дівочник"

П'ятниця, 16 вересня 2005, 10:38

У Нью-Йорку відбувся офіційний прийом від імені дружини президента України Катерини Ющенко на честь дружин глав держав - учасниць Ювілейної 60-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН.

Як повідомляє прес-служба президента, прийом, який пройшов в Українському Інституті Америки, був присвячений презентації культурної спадщини України.

Під час прийому Катерина Ющенко поділилася своїм досвідом роботи у благодійному фонді "Україна 3000" і запросила охочих до співпраці з українськими благочинними організаціями.

Дружина президента також розповіла про Український Інститут Америки, мета якого – презентувати українську культуру на американській землі.

Гостями заходу були дружини глав держав та урядів – учасників Ювілейної 60-ї сесії ГА ООН, зокрема, дружина Генерального секретаря ООН Нане Аннан, дружина президента Республіки Польща Йоланта Кваснєвська, дружина президента Словаччини Сільвія Гаспаровічова, дружина президента Лівану Андреа Лахуд, а також відомі американки – діячки політики, культури, лікарі, активістки громадських і благочинних організацій.

Під час презентації гості ознайомилися з творами українського мистецтва – авангардним малярством, дитячими малюнками, зразками сучасної скульптури і кераміки.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News