Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Томенко анонсує "ходіння в народ" Тимошенко?

П'ятниця, 16 вересня 2005, 11:47

Екс-віце-прем'єр з гуманітарних питань Микола Томенко ініціює проведення "народних віче" по всій Україні, щоб з'ясувати ситуацію після помаранчевої революції.

Про це йдеться в заяві Томенка, поширеній його прес-службою.

"Ми всі несемо відповідальність за ситуацію, яка склалася в Україні: за те, що представники нової влади не змогли вибудувати оптимальний механізм прийняття рішень і відповідальності за них, за журналістів, які вирішили не акцентувати увагу на зловживаннях окремих членів нової команди, і за суспільство, яке фантастично довірилося новій владі", - вважає Томенко.

Тому, на його думку, єдиним правильним виходом з цієї ситуації є звернення до людей, "своєрідне "ходіння в народ" для того, щоб реально оцінити ситуацію і визначитись, як діяти далі".

"У зв’язку з цим наша команда протягом осені проведе своєрідне віче в усіх регіонах України. А в річницю Помаранчевої революції на Майдані прозвітує про рік своєї роботи, і разом з учасниками зібрання прийме рішення, як діяти далі. Переконаний, що на Майдані разом з нами буде і президент Віктор Ющенко", - зазначив Томенко.

Він додав, що "ми мусимо навчитися слухати власний народ, а не діяти за порадами опального олігарха Березовського чи невдахи російської політики Нємцова".

Томенко не уточнив, хто організовує віче: партія "Реформи і порядок", до якої він входить, чи сили, близькі до Юлії Тимошенко.

Як відомо, раніше члени партії "Реформи і порядок" Володимир Філенко та Тарас Стецьків закликали людей вийти 21 листопада на Майдан, щоб відсвяткувати річницю Помаранчевої революції та оцінити роботу влади.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування