Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Для Литвина відставка Тимошенко - невеличкі політичні ускладнення

П'ятниця, 16 вересня 2005, 12:09

Голова Верховної Ради Володимир Литвин вважає, що останні події в державі, незважаючи на "певні політичні ускладнення", свідчать про відкритість і демократичність держави.

Про це він заявив під час зустрічі з керівниками делегацій П’ятого міністерського колоквіуму за проектом Ради Європи "Стейдж".

"У нас сьогодні є можливість критично осмислити той етап, який країна пережила після президентських виборів, визнати прорахунки і відзначити позитивні зрушення", - сказав він.

За словами Литвина, головним завданням для країни на сучасному етапі є "спрогнозувати майбутнє і відповідним чином діяти".

У зв’язку з цим Литвин висловився за необхідність розробки широкомасштабного проекту розвитку України, "який був би спрямований у майбутнє".

Керівник українського парламенту зазначив, що Україна повинна інтегруватися в європейські і світові процеси. Разом з тим, зазначив він, необхідно зосередитися і на "будівництві Європи всередині країни".

Говорячи про Декларацію єднання та співпраці заради майбутнього України, яку підписали президент, голова Верховної Ради, виконувач обов’язків прем’єр-міністра та уповноважені представники депутатських фракцій, Литвин зазначив, що в цьому документі "вдалося більш-менш відкрито сказати про проблеми і ескізно окреслити напрями, за якими ми маємо рухатись".

"Для нас вкрай важливо навчитись нелегкому мистецтву політичної культури", - додав він.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування