Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Рибачука перший бунт. Він боротиметься з імунітетом тарганів

П'ятниця, 16 вересня 2005, 15:21

Працівники секретаріату президента створили профспілку та звернулися до президента з проханням привести дії держсекретаря Олега Рибачука по реорганізації секретаріату у рамки чинного законодавства і на засадах гласності, відкритості та прозорості.

Про це повідомив сам Рибачук в п’ятницю на брифінгу.

"В напрямках реформування духу коридорів я зібрав людей, я не маю на увазі весь трудовий колектив, я зібрав начальство, генералітет, і провів з ними моральну бесіду. Я запропонував дати президенту і мені шанс, не вислуховуючи проблеми і клятви кожного у відданості… Я запропонував - покладіть, усі генерали, заяву на стіл", - розповів він.

"Це коректно, і не означає, що у вас обов’язково заберуть цю заяву, я не гарантую, що її не заберуть.. а ми почнемо працювати", - сказав він і додав, що буде сприймати це "як довіру до курсу президента".

"Після наради у нас сформувалися профспілки працівників секретаріату президента. Щось вони там постановили, але сьогодні я отримав документ – відкрите звернення до президента Ющенка", - повідомив Рибачук.

У зверненні робітники підкреслюють, що процедура їх призначення "виключала застосування родинних або будь-яких інших зв’язків та ґрунтувалася виключно на професійних і фахових здібностях кожного окремого службовця.

В той же час Рибачук підкреслив, що він не пропонував писати заяви всім працівникам секретаріату, а лише керівникам підрозділів.

Рибачук також повідомив, що з 50 "генералів" він отримав 5-6 заяв, серед них одну заяву подав його заступник, з яким він і працює.
"Мені було дивно, що деякі товариші ще з 17 року їх не то, що молитвою, їх радіацією не вивести. Їх імунна система краща ніж у тарганів", - зазначив Рибачук.

Він розповів, що загалом працює з трьома людьми. Рибачук також зазначив, що змінив документообіг.

"Далі працюватимуть юристи, я знайду короткий шлях, щоб ситуація мене не турбувала", - зазначив Рибачук.

Він підкреслив, що розглядає секретаріат як патронатну службу президента.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування