Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Коновалюк продовжив сваритися з Кужель і назвав її персоною нон-грата

П'ятниця, 16 вересня 2005, 18:46

Лідер "Трудової України" Валерій Коновалюк заявляє, що його опонент по партії Олександра Кужель стала в Донецьку персоною "нон-грата".

Так він прокоментував спроби Олександри Кужель та Миколи Княжицького "нав’язати конференції Донецької обласної партійної організації нелегітимні рішення та фальсифікувати її підсумки", повідомляє прес-служба "Трудової України".

Він також заявив, що Кужель "там виявила себе настільки негативно, що шокувала партійців". Він зауважив, що контактів з Кужель ніколи не підтримував жоден помітний представник бізнес-еліти Донбасу.

"Те, що вона розповідає в пресі про свої зустрічі з Ахметовим, плід хворої фантазії. Насправді Ахметов в розмовах зі мною неодноразово підкреслював, що найбільш руйнівним чинником для "Трудової України" є саме Кужель", - підкреслив Коновалюк.

За його словами, її перебування свого часу в Ліберальній партії не може давати їй привід вважати, "начебто дончани її сприймають як конструктивного політика".

"Насправді істеричність і надзвичайна амбіційність створили їй репутацію неврівноваженої людини, яка явно неадекватно оцінює власні можливості", - вважає Коновалюк.

"Повна маячня, з якою останнім часом виступає Кужель, викликана її жадібністю. Сьогодні Сівкович платить їй лише за один місяць стільки, скільки дипломований лікар або вчитель одержують протягом десяти років! За це вона готова виконувати на його замовлення найбруднішу роботу", - зазначив Коновалюк.

Як повідомлялося, конфлікт в "Трудовій Україні" розпочався з повідомлення про дорогу "дачу" Коновалюка. Тоді він звинуватив своїх однопартійців у спробі дискредитувати його через те, що він не хоче, щоб партія йшла на вибори у будь-якому блоці.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...