Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Безсмертний просить ретрансляторів припинити війну компроматів

П'ятниця, 16 вересня 2005, 19:29

Голова Ради партії "Народний Союз Наша Україна" пропонує припинити війну компроматів, щоб не дискредитувати повністю ідеали Майдану.

"Думаю, що в нас у всіх вистачить розуму і відповідальності запровадити мораторій на безгрунтовні звинувачення. Давайте дочекаємося результатів розслідування щодо оприлюднених заяв про корупцію", - говориться в заяві Безсмертного, поширеній його прес-службою.

"Слово "політик" не має бути щитом для антизаконних дій. Переконаний, якщо слідство доведе вину високопосадовців, їх буде покарано не залежно від прізвищ і посад. Якщо ж звинувачення виявляться фантазією на тему корупції, ретранслятори брехні мають нести відповідальність", - сказав Безсмертний.

Він наголосив, що "партія готова до будь-яких консультацій і переговорів. Адже продовження війни призведе до повної дискредитації ідей Майдану, яка вигідна деяким політичним силам і не тільки в середині України, що зацікавлені в дестабілізації ситуації в державі ".

В той же час, Безсмертний застеріг від перетворення Майдану на бойовий ринг.

"Близиться річниця Помаранчевої революції, не можна ділити Майдан і український народ. "Народний Союз Наша Україна" два місяці тому подав заявку до Київської міськадміністрації щодо відзначення річниці Помаранчевої революції. Це має бути свято свободи і правди. Я проти перетворення його на дебати політиків", - наголосив Безсмертний.

Коментуючи заяви народних депутатів Філенка і Стецьківа про те, що не має передумов для нової революції, голова Ради партії НСНУ зауважив: "їх дійсно не має. Польові командири Майдану, які пройшли горнило виборчого бруду, не могли сказати по іншому. Дійсно, має бути цивілізована виборча кампанія, а не вуличні бої без правил і моралі".

"Мене із Володимиром Філенком та Тарасом Стецьківим, яких я дуже поважаю, набагато більше об’єднує, ніж роз’єднує", -заявив Безсмертний.

"Я хочу запропонувати сісти всім разом – Томенку, Луценку, Філенку і Стецьківу і вирішити, як відсвяткувати річницю Помаранчевої революції", - зазначив голова політради НСНУ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
22:35
відеоУльтраправий політик випустив у Європарламенті голуба, побажавши "миру" Україні та Росії
22:25
оновленоУкраїнські чоловіки 18-60 років не зможуть отримати паспорти за кордоном – постанова КМУ 
22:09
фото, відеоУ Миколаєві через невідому вибухівку запалали авто: п′ять рятувальників постраждали
22:01
Під парламентом Грузії знову протестують проти закону про "іноагентів"
21:54
Економічні новини 24 квітня: справа Сольського, ТРЦ "Гулівер" хочуть передати в управління АРМА
21:42
Україна і Португалія почали переговори про гарантії безпеки
21:33
Усіх абонентів у Києві, Одесі та Хмельницькому заживили, у Харкові діють обмеження – Міненерго
21:22
Єврокомісар вважає, що вступ України в ЄС не спричинить значних фінансових проблем
21:14
Єврокомісія пропонує санкції проти суден, які перевозять військову техніку з КНДР до РФ – Reuters
21:06
У новому пакеті зброї для України є ракети ATACMS – ЗМІ
Усі новини...