Литвин: по Ющенку вдарили комулятивним залпом

Субота, 17 вересня 2005, 18:22

Голова Верховної Ради Володимир Литвин вважає, що обвинувачення в корупції представників команди президента були спрямовані не стільки проти них самих, скільки проти президента.

Про це Литвин сказав журналістам у суботу у Вінниці.

Відповідаючи на питання про те, як він оцінює перспективи відкриття кримінальної справи проти екс-секретаря РНБО Петра Порошенка, що був названий серед корупціонерів у владі, Литвин сказав, що "нікого вже сьогодні не цікавить за винятком непримиренних ворогів Порошенка, якими будуть результати розслідування".

Спікер підкреслив, що більшість людей зараз цікавить сам процес. За його словами, яким би ні було рішення суду, психологічно сприймається тільки перше - обвинувачення. "А інше буде, як спроба відбілити себе", - сказав Литвин.

За його словами, він не знайомий з матеріалами цих обвинувачень і не хоче з ними знайомитися. Спікер висловив думку, що усі вони базувалися на інтернет-публікаціях.

У той же час він підкреслив, що президент України Віктор Ющенко одержав велику підтримку під час виборчої кампанії, саме оголосивши про боротьбу з корупцією.

Тому, вважає голова парламенту, "удару було завдано" не стільки по команді президента, скільки по самому Ющенкові. "Уміло, точно, вчасно обране момент для комулятивного залпу", - сказав Литвин.

Інтерфакс

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...