Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Симоненко зрозумів, що у Ющенка і Тимошенко спецоперація

Неділя, 18 вересня 2005, 20:49

Фракція Компартії скоріше за все не голосуватиме за кандидатуру Юрія Єханурова на посаду прем’єр-міністра.

Про це заявив лідер партії Петро Симоненко в ефірі каналу "Інтер".

Це питання партія розгляне в понеділок на політраді, зазначив він.

На запитання, чи не боїться він, що таким чином партія дестабілізує ситуацію в країні, Симоненко сказав, що ні, оскільки "ситуацію вже дестабілізували ті, хто давав обіцянки на Майдані".

Симоненко також висловив думку, що конфлікт Ющенка і Тимошенко це "спецоперація", розроблена, щоб спільно не ділити відповідальність за економічні кризи на виборах.

"Ющенко і Тимошенко ніколи не сварились, бо їм треба головне вирішити – перемогти, щоб залишитися при владі, а друге, як вони і обіцяли, почати торгувати землею. От до цього вони й готуються. З цією метою відволікається увага від реального змісту і переводиться на тактику двома блоками, і знову обманути людей", - сказав Симоненко.

"Юлія Тимошенко за домовленістю і за згодою з Ющенком проводить ту саму кампанію. Для того, щоб разом не відповідати за всі провали, вони розділилися на дві частини. Тимошенко йде працювати в центр України, на південь і на схід України, а Ющенко залишається на правому політичному полі правобережної частини України", - відзначив лідер Компартії.

Він також нагадав, що коли "пани скубуться, у мужиків – чуби тріщать".

Лідер КПУ ще раз нагадав тезу партії про те, що слід відмінити результати виборів президента 2004 року через можливе незаконне фінансування Борисом Березовським кампанії Віктора Ющенка. За словами Симоненка, це рішення "поверне країну в нормальне русло".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування