Хорошковського на Інтер лобіювала дружина екс-власника?

Понеділок, 19 вересня 2005, 11:44

До наглядової ради "Інтеру" увійшла вдова покійного власника каналу, депутата СДПУ(о) Ігоря Плужникова – Світлана Плужникова.

Про це "Телекритиці" стало відомо з власних джерел.

За даними видання, Світлана Плужникова активно підтримувала обрання Валерія Хорошковського на посаду голови правління каналу.

Водночас головний редактор інформаційно-аналітичного мовлення "Інтеру" Олексій Мустафін повідомив, що після зборів акціонерів до правління каналу входять: Владислав Ряшин – голова правління, Сергій Старицький – заступник голови, Ярослав Порохняк, Олексій Мустафін та Олег Павленко.

Ярослав Порохняк, за даними "ТК", є юристом, людиною Валерія Хорошковського.

Сергій Старицький відомий як колишній директор телеканалу "Тоніс", як голова компанії "Перехід-Мідіа", як генеральний директор "Атлантік-груп", як екс-президент хокейного клубу "Сокіл", нагадує видання.

Неофіційно відомо, що під час виборів-2004 саме через піарні структури Старицького проходила вся зовнішня реклама кандидата в президенти Віктора Януковича, зазначає "Телекритика".

Як повідомлялося раніше, напередодні зборів екс-голова наглядової ради УНТК Денис Кравченко поширив заяву про заборону загальних зборів акціонерів внаслідок порушених чотирьох судових справ.

Але – за інформацією "ТК" - цього рішення, начебто, офіційно не отримав Владислав Ряшин як голова правління АТЗТ “Українська незалежна ТБ-корпорація”, що й дало можливість зборам в суботу таки відбутися.

Присутність на зборах пані Світлани Плужникової опосередковано свідчить про те, що ці судові справи були ініційовані без її участі, пише "ТК".

З джерел поза каналом "Інтер" виданню стало відомо, що судові справи були відкриті колишньою співробітницею "Інтера" за сміхотворними мотивами (на кшталт невірно заповненої трудової книжки). А те, що відкриті справи були водночас в чотирьох містах України – наводить на думку, що хтось за цим стоїть.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News