У Росії про Тимошенко знімуть ще два фільми

Понеділок, 19 вересня 2005, 17:00

Прем'єра фільму "Юлія", головні герої якого "нагадують" президента Грузії Михайла Саакашвілі й екс-прем'єра України Юлію Тимошенко, відбудеться не в Пскові, а в московському клубі "Слава" 24 вересня.

Як повідомив "Інтерфаксу" автор сценарію картини, депутат Держдуми Олексій Митрофанов, причиною переносу прем'єрного місця стала "занадто велика кількість бажаючих".

"Ми планували провести презентацію в лісі під Псковом, але при такій кількості глядачів доведеться організовувати цілий фестиваль", - сказав він.

За словами депутата, подивитися прем'єру фільму побажали 600 осіб, "яким не можна було відмовити", зокрема і багато депутатів Держдуми.

Разом з тим, Митрофанов обіцяв, що псковці обов'язково побачать фільм, але пізніше - на початку жовтня.

"Юлія" - це 26-хвилинна стрічка про українську дівчину Юлію з косою на голові і грузина Мішу. Виконавець ролі Міши - Ален Мелік-Григорян, а роль Юлі дісталася акторці Олені Бонд.

Творці фільму заявляють, що знімуть ще два сиквели. Після того як закінчиться прокат першої частини, Митрофанов обіцяє почати зйомки двох серій: "Hові пригоди Юлі" і "Сувора пані".

Зйомки "Hових пригод Юлі" плануються на початок березня 2006 року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News