Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В обвинувачених у вбивстві Александрова з’являється алібі

Понеділок, 19 вересня 2005, 18:00

У понеділок в Апеляційному суді Луганської області продовжилося слухання справи про вбивство директора Слов'янської телекомпанії "ТОР" Ігоря Александрова.

Про це повідомляє ІМІ з посиланням на луганське інформагентство "Паралель-Медіа".

Свідок у залі судового засідання заявила про те, що один з обвинувачуваних у вбивстві Александрова в день нападу був відсутній у місті. Разом зі свідком і її родичами він відпочивав на Блакитних Озерах.

На одному з попередніх судових засідань обоє обвинувачуваних у нападі на Александрова відмовилися від усіх колишніх своїх свідчень і заявили, що взяли на себе чужу провину під тиском.

Після судового засідання представник обвинувачення прокурор Валерій Брянцев припустив, що це нова лінія захисту, оскільки озвучена версія уперше виникла в залі судового засідання. Однак обіцяв, що суд розгляне її також. Крім того, обвинувачуваний Олександр Рибак заявив клопотання про виклик додаткових свідків, серед яких високопоставлені чиновники і представники правоохоронних органів Донецька і Слов'янська.

Як відомо, у вбивстві Александрова звинувачуються п’ять осіб, членів організованого злочинного угрупування "17-та ділянка": брати Олександр і Дмитро Рибак, а також безпосередні виконавці злочину Олександр Онишко, Руслан Турсунов та Сергій Корицький.

Обвинувачувані у безпосередньому вбивстві Александрова Онишко і Турсунов визнали, що вони били журналіста, але при цьому стверджували, що вони не мали злого наміру проти Александрова, не хотіли його вбивати, а також не від кого не отримували замовлення на його вбивство, а побиття журналіста організовували самі.

Крім того, ймовірні замовник і організатор вбивства Александрова Олександр і Дмитро Рибаки повністю відкинули свою провину. При цьому Рибак заявив на суді, що під час досудового слідства на нього тиснули і погрожували слідчі.

Александров помер 7 липня 2001 року у лікарні після того, як невідомі жорстоко побили його 3 липня біля входу в телекомпанію.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування