Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

МАЙБУТНІЙ ЗЯТЬ ТИМОШЕНКО БИВ СВОЮ ДРУЖИНУ та збирається робити бізнес із екс-прем'єркою

Понеділок, 19 вересня 2005, 18:27

Майбутній зять екс-прем'єра Юлії Тимошенко Шон Карр був засуджений до двох років виправних робіт за побиття своєї першої дружини.

Про це британському таблоїду "The Мail on Sunday" розповіла перша дружина Шона, Емма Карр.

За її словами, на різдво 2002 року Шон Карр, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, а також під впливом кокаїну, побив її так, що в неї була зламана верхня щелепа та вибиті два зуба. Причому перелам був такий, що довелося видалити ще й інші зуби, через що Емма носить вставну щелепу.

Як розповіла Емма, коли вони познайомились з Шоном, "він не виглядав жорстокою людиною". "Він був харизматичний, дуже магнетичний. Є в ньому щось, що притягує людей. Тоді я повірила, що знайшла кохання свого життя", - розповіла Емма.

Як пише газета, вони разом купили будинок, який було записано на Шона. Він настояв на тому, щоб Емма припинила працювати. "Він був настільки одержимий грошима, що коли ми обговорювали весілля, він хотів, щоб я підписала шлюбний контракт", розповіла Емма.

У статті також зазначається, що вони тоді не одружилися, проте все одно жили разом. "Це не заважало Карру залишити свої старі звички: він працював зранку до вечора, приходив додому повечеряти й переодягтись та йшов з друзями випити. У нього не залишалося часу на його дитину та домашні обов’язки", зазначає видання.

За словами Емми, вона одного разу залишала Шона через численні побиття, проте він вмовив її повернутись та запропонував одружитись, пише газета. Вони купили новий будинок, та Шон взяв її до себе на роботу, яку Емма могла виконувати вдома.

"Він говорив, що йому допомагають психологи, але він завжди був хорошим актором. В день, коли його випробувальний термін закінчився, він сказав мені, що мені пощастило, бо він мене не вбив", - розповіла Емма автору статті.

Як йдеться у статті, Карр сплачував аліменти - 47 фунтів на тиждень, незважаючи на те, що його батько помер та залишив йому невеличкі взуттєві магазинчики, солідні гроші та будинок, який коштує 500 тисяч фунтів. В той же час Карр купив два будинки за кордоном - в Єгипті та Іспанії.

Як пише видання, Емма востаннє розмовляла з Шоном, коли він вже жив у Києві. Тоді він казав лише "про озброєних охоронців, багатство та особисті плани". Вже тоді на ньому був "піджак з шкіри вовка, який коштує 4 тисячі фунтів".

"Він дав нам місяць, щоб ми залишили будинок, та сказав, що швидше за все продасть свої магазинчики, таким чином, я залишусь без роботи", - розповіла Емма.

За словами Шона, він має намір вкласти гроші в спільний бізнес із Юлією Тимошенко: "Він сказав, що йому потрібні гроші, щоб вкласти в бізнес з "мамою", - сказала Емма.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування