Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович зустрівся з Тимошенко і Литвином, а Ющенко напросився

Понеділок, 19 вересня 2005, 21:09

Голова Партії Регіонів Віктор Янукович наполягає на введенні політичної реформи з 1 жовтня 2005 року.

Про це він заявив після робочих зустрічей з президентом Віктором Ющенком, головою Верховної Ради Володимиром Литвином, екс-прем'єром Юлією Тимошенко, йдеться у повідомленні на сайті Януковича у понеділок.

"На наш погляд сформувати уряд можна після негайного запровадження політичної реформи на перехідний період до парламентських виборів на коаліційній основі", - сказано у повідомленні.

Парламент при цьому, вважає Янукович, "взяв би відповідальність за це на себе".

"І такий крок можна зробити вже найближчим часом – тобто, з 1 жовтня запровадити політичну реформу і сформувати перехідний коаліційний уряд", - заявляє голова Партії Регіонів.

Як сказано у повідомленні, для Партії Регіонів "не важливо, хто буде прем’єр-міністром". "Ми голосували б і за Єханурова, але лише після введення політичної реформи. І звичайно ж ми не братимемо участі в цьому перехідному уряді", - повідомляє прес-служба.

Також у прес-службі зазначають, що під час зустрічей Януковича з керівництвом держави "були обговорені шляхи подолання економічної кризи в Україні".

"Відбувся обмін думками, були продискутовані позиції кожної сторони. Ми також обмірковували, як краще узгодити підходи до даних питань з боку різних політичних сил, які репрезентують владу та опозицію", - йдеться у повідомленні.

В ході зустрічі з Ющенком Янукович, зокрема, "ще раз наголосив на необхідності дотримання підписаних в Декларації домовленостей, які стосуються припинення політичних репресій та переслідувань представників опозиції".

За інформацією прес-служби, зустріч Януковича з Ющенком була проведена на прохання президента.

Водночас прес-служба президента раніше повідомляла, що зустріч Ющенка з Януковичем відбулася на прохання останнього.


"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...