Турчинов дарма старався. Піскун не вірить, що в конверті плівки Мельниченка

Вівторок, 20 вересня 2005, 15:33

Генпрокурор Святослав Піскун сумнівається, що матеріали, які були передані до Генпрокуратури зі Служби безпеки, є записами Миколи Мельниченка.

Про це він заявив на прес-конференції у вівторок.

Піскун пояснив, що Генпрокуратура одержала конверт, у якому було надруковано: "Для генпрокурора України - касети із записами плівок Мельниченка".

Водночас генпрокурор відмовився відкривати конверт, оскільки не знає, що в ньому знаходиться.

"Я взяв цей конверт, викликав комісію, ми склали акт, щоб ніхто не обвинуватив генерального прокурора України в тім, що він відкрив ці записи, а потім вони після засвітяться і щось з ними відбудеться", - сказав Піскун.

"Я попросив відвезти його до СБУ, де є відповідна апаратура, щоб вони з інститутом судових експертиз, який уже займався експертизою плівок Мельниченка, провели перевірку", - сказав він.

За його словами, в інституті дали відповідь, що "в конверті касети, диски". "А що на них, я не знаю", - зазначив Піскун.

"Ми розуміємо, що там..., але нам потрібно, перше: що там написано; друге: як там написано, тобто текст; і третє: ким це записано? Де гарантія того, що це, ці касети, належить Мельниченку ", - сказав Піскун.

Як відомо, на прес-конференції в минулий четвер екс-голова СБУ Олександр Турчинов повідомив, що СБУ завершила експертизу плівок Мельниченка і не знайшла там ознак монтажу.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування