Журналіст вимагає від Порошенка 1 мільйон гривень

Вівторок, 20 вересня 2005, 17:34

Журналіст Станіслав Речинський спростовує заяву екс-секретаря Ради національної безпеки і оборони України Петра Порошенка про збір компромату і заявляє про намір відстоювати в суді свою честь і гідність.

Як йдеться в заяві журналіста, поширеній прес-службою СБУ, "я, Речинський Станіслав Фредович, подаю до суду позов про захист честі й гідності до громадянина Порошенка Петра Олексійовича. Сума позову – 1 мільйон гривень", - повідомляє УНІАН.

Речинський стверджує, що заяви Порошенка про те, що він збирав на нього компромат за вказівкою колишнього голови СБУ Олександра Турчинова є "хворобливим маренням людини з нечистою совістю".

"Перебуваючи на службі в СБУ, я діяв суто в рамках закону. До початку служби в СБУ, будучи журналістом кримінальної тематики, я мав до пана Порошенка лише суто професійний інтерес", заявляє Речинський.

Як відомо, Порошенко заявив про безпідставність пред'явлених йому звинувачень. За його словами, Генпрокуратура України не має доказів про його причетність до корупції, а всі звинувачення ґрунтуються на виписках з інтернет-сайту.

"Окрім інтернет-роздруків Речинського, який працював прес-секретарем Турчинова, в слідчих більше нічого немає", - заявив Порошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...