Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутати скаржаться, що через Єханурова на них тиснули як при Кучмі

Середа, 21 вересня 2005, 14:16

Депутати Ігор Плохой з Блоку Тимошенко і позафракційний Олег Беспалов заявляють про тиск на них з вимогою голосувати за Юрія Єханурова.

Про це вони повідомили після прес-конференції Юлії Тимошенко в агентстві УНІАН.

"Через годину після голосування почалися дзвінки на мобільний телефон, в офіс про те, що я вчинив неправильно і повинен голосувати за Юрія Єханурова", - сказав Плохой.

За його словами, "дзвінки надходили від представників одеської організації "Народний Союз Наша Україна".

Беспалов же повідомив, що напередодні йому "надійшла пропозиція змінити свою точку зору про голосування".

"А вже сьогодні дзвонить прокурор Дніпропетровської області Шуба і говорить цілком конкретно: "Ти вчинив вчора неправильно, завтра буде (ще одне) голосування, подумай", - сказав депутат.

Беспалов відзначив, що за голосування за Єханурова йому пропонували вирішити питання з колишніми партнерами по дніпропетровському "Прем'єр-банку".

"Цей банк сьогодні знищений, і всю провину хочуть покласти на другорядних людей – моїх колишніх партнерів. І от для того, щоб мене шантажувати, кажуть, що "ми твоїм колишнім партнерам створимо режим сприяння", - розповів Беспалов.

І Плохой, і Беспалов закінчили свої виступи схожими фразами.

"Якщо згадувати злочинний режим Кучми – то навіть тоді не було такого цинізму і такого ставлення до депутатів", - сказав Плохой.

"Коли був режим Кучми, мене теж запросили і сказали – хочеш, щоб відпустили твого друга банкіра Фельдмана? Голосуй так", - відзначив Беспалов.

Плохой і Беспалов у вівторок не підтримали кандидатуру Юрія Єханурова при затвердженні на посаду прем’єр-міністра.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування