Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко хоче пробитися до Ющенка і розповісти про піар-агентства

Середа, 21 вересня 2005, 14:43

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко заявляє, що не може напряму повідомити президенту Віктору Ющенку свої пропозиції про примирення через блокування доступу до нього оточенням.

"Хочу щоб президент безпосередньо від мене почув мою позицію, бо через оточення я знову пробитися не можу", - сказала Тимошенко на прес-конференції, де вона запропонувала Ющенку разом сформувати коаліційний уряд.

Тимошенко сказала, що цю пропозицію вона озвучила при зустрічі з новим держсекретарем Олегом Рибачуком чотири–п’ять днів тому. "Але відповіді я не отримала", - сказала Тимошенко.

На питання, що вона робитиме, якщо Ющенко відмовиться, Тимошенко сказала, що "навіть не хоче думати про це".

"Я думаю, що в залежності від відповіді президента ми будемо ухвалювати рішення. Але ніякої війни з нашого боку ніхто не дочекається", - сказала вона.

На думку Тимошенко, скасувати указ щодо відставки її уряду – "це була б логічна дія президента".

"Мені дуже шкода, що в Україну повертаються часи Кучми, і я хочу стати цьому на заваді", - також сказала Тимошенко.

На питання, чому вона зустрічалася з Віктором Януковичем, Тимошенко сказала: "Я після відставки зустрілася майже з усіма лідерами парламентських партій, бо я мусила орієнтуватися у інформації та розуміти, як виглядає політичне поле".

Водночас вона спростувала, що "спілкувалася" з Ринатом Ахметовим.

"Наше пересування ні для кого не є таємницею. Я з України не виїжджала, і, наскільки я знаю, Ринат Ахметов в Україну не в'їжджав", - сказала Тимошенко.

На прес-конференції Тимошенко також звинуватила західні піар-агентства у спотворенні її іміджу.

"Великі потужні піар-компанії світу, які найняті в тому числі за кошти Пінчука, створювали уряду негативний імідж у світі. Це була тіньова брудна гра, яку вели з урядом", - сказала Тимошенко.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...