Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лубківський не хоче залишати Рибачука наодинці

Середа, 21 вересня 2005, 15:51

Заступник державного секретаря України Маркіян Лубківський наголошує, що не збирається йти у відставку.

Про це у середу УНІАН повідомили в секретаріаті президента.

"У зв'язку із численними зверненнями журналістів з приводу того, чи буде мною подана заява про відставку, хотів би повідомити, що ні", - заявив Лубківський.

"У моєму сприйнятті подача сьогодні заяви про відставку є свідченням небажання працювати в команді президента Ющенка. А в мене таке бажання і готовність є, як і в переважної більшості співробітників секретаріату президента", - наголосив він.

На переконання заступника держсекретаря, "сьогодні надзвичайно важливо зберегти дієздатність секретаріату президента як структури, що забезпечує роботу глави держави".

"Саме в цьому, - підкреслив далі Лубківський, - полягає головне завдання, що стоїть нині перед керівництвом секретаріату президента України".

"В умовах, що складаються сьогодні, на секретаріат президента України лягає особлива відповідальність. Тому, вкрай важливо консолідувати колектив президентського апарату, уникнути його деморалізації, організувати роботу, забезпечивши виконання завдань, що стоять перед президентом України і Українською державою", - зазначив заступник держсекретаря.

За словами Лубківського, "в секретаріаті президента зібрався колектив професіоналів, чий фаховий рівень не викликає сумніву. Це – патріоти своєї країни, порядні і професійні державні службовці, які готові, а головне - здатні досягати цілі, визначені главою держави".

При цьому заступник держсекретаря зазначив, що "президентський апарат потребує реформування, однак саме зараз пріоритетом має стати організація і забезпечення його роботи".

"Реформа секретаріату – це не одномоментний, а складний і поетапний процес, що має відбуватися в рамках українського законодавства і з використанням кращого міжнародного досвіду", - зазначив Лубківський.

"Реформі має передувати глибокий аналіз існуючої структури і широке громадське обговорення нової моделі. У випадку прийняття швидкоспечених, непродуманих і необґрунтованих рішень під загрозу може бути поставлене забезпечення нормального функціонування глави держави", - наголосив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування