Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кравчукові було цікаво в Ющенка. СДПУ(о) подумає про Єханурова?

Середа, 21 вересня 2005, 21:33

Рішення фракції СДПУ (о) щодо кандидатури Юрія Єханурова на посаду прем'єр-міністра України буде залежати від того, який склад уряду буде запропонований.

Про це повідомив в інтерв'ю журналістам лідер фракції СДПУ(о) Леонід Кравчук після завершення зустрічі лідерів фракцій із президентом.

Він підкреслив, що це питання буде виноситься на засідання фракції, що відбудеться в четвер вранці. "З урахуванням сьогоднішнього засідання будемо радитися. До цього в нас не було необхідності радитися", - сказав Кравчук.

Він відзначив, що розмова лідерів фракцій і президента була дуже цікавою, але тепер необхідно більш детально розглянути деякі речі.

Кравчук сказав, що він запропонував перед голосування оголосити склад нового уряду.

"Тому що завжди приймалося рішення по прем'єр-міністру, але складу уряду не було відомо, і це була серйозна підстава для того, щоб потім відправити уряд у відставку", - сказав лідер фракції СДПУ(о) .

"Я тоді можу сказати більш переконливо, що цьому складові уряду я повірю чи не повірю, тому що один прем'єр нічого не вирішує", - відзначив Кравчук.

Він також повідомив, що фракція визначилася щодо бюджетного процесу і планує активну участь в ухваленні інших важливих документів.

"Це вже реальний факт. Щодо формування влади нам необхідно радитися", - додав Кравчук.

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...