Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Тимошенко невдоволені, де опинилась її рука, а Шуфрича стримує його чоловіче начало

Четвер, 22 вересня 2005, 13:46

Представник БЮТ Андрій Шкіль прогнозує виключення з фракції семи депутатів, які проголосували за підтримку Юрія Єханурова на посаду прем’єр-міністра.

"Я підходив до цих людей, питав, чому вони так голосують. Вони говорили, що був тиск, в тому числі через трудові колективи, які вони очолювали", - сказав Шкіль журналістам.

За словами депутата, свої подальші кроки Блок Тимошенко визначить найближчими днями після засідання політради.

"Рука, протягнута Юлією Тимошенко президенту, зависла в повітрі", - сказав Шкіль.

"Коли перед нашою Україною" стояв вибір – йти на союз з їх соратницею по боротьбі Юлією Володимирівною, чи з втіленням попередньої влади – бандитами і "проффесорами" – вибір пав на останніх", - додав Шкіль, маючи на увазі підписаний Ющенком меморандум з Януковичем.

Шкіль також сказав, що ходять чутки про те, що Партії регіонів запропонують внести кандидатуру на губернатора Донецької області.

"Якщо це так, то я відразу пропоную їм призначити Львівського губернатора – це Тарас Чорновіл", - додав Шкіль.

***

Водночас представник СДПУ(о) Нестор Шуфрич відмовився коментувати дії Януковича щодо меморандуму з владою і підтримки Єханурова.

"Я був представником у Януковича під час третього туру виборів і у Верховному суді. По-чоловічому, як чоловіку, мені некоректно давати оцінку його діям", - сказав Шуфрич.

"Але я обіцяю, що опозиція в Україні буде, і 15 мільйонів, які підтримали нас взимку, не залишаться сам на сам з помаранчевими проходимцями", - сказав він.

Шуфрич сказав, що СДПУ(о) була готова брати участь у формуванні коаліційного уряду, але їхні пропозиції були не почуті.

"Замість прозорого процесу ми побачили кулуарний міжсобойчик. Тож дії СДПУ(о) щодо непідтримки Єханурова були чоловічими", - сказав Шуфрич.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування