Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кравчук зустрівся з Януковичем і зрозумів, що не піде в БлЯ

Четвер, 22 вересня 2005, 14:06

Партія СДПУ(о) не буде блокуватися з Партією регіонів.

Про це заявив в інтерв'ю журналістам лідер фракції СДПУ(о) Леонід Кравчук, повідомляє Ліга.

"Після моєї зустрічі з керівництвом Партії регіонів я можу на сьогодні точно сказати, що СДПУ(о) не піде блоком з Партією регіонів", - сказав він.

Він відзначив, що СДПУ(о) вважає більш доцільним і стратегічно вигідним йти різними блоками.

Кравчук підкреслив, що в такий спосіб вдасться набрати більше голосів, ніж одним блоком. У такому випадку "кількість депутатів, які займають опозиційну філософію в парламенті, може збільшиться".

"Ми хочемо, щоб опозиція була цивілізованою, реальною і достатньо кількісно значимою", - сказав Кравчук.

Він додав, що, крім того, партія СДПУ(о) і Партія регіонів мають різні ідеології.

Також Кравчук відзначив, що зараз СДПУ(о) знаходиться в класичній опозиції. Він додав, що його фракція буде підтримувати Юрія Єханурова і брати активну участь у голосуванні по бюджетному процесу і всім іншим важливим законам для України.

У свою чергу, генеральний секретар партії "Нова демократія" Євген Кушнарьов, відповідаючи на питання, чи піде його партія на вибори разом з СДПУ(о), в інтерв'ю журналістам сказав: "Чому саме СДПУ(о)?".

Кушнарьов відзначив, що зараз його партія знаходиться в постійному діалозі з Партією регіонів та іншими центристськими і лівоцентристськими політичними силами.

Він зауважив, що керівні органи партії "Нова демократія" ще будуть розглядати це питання і визначатися. "Я думаю, що найближчим часом формат участі у виборах буде визначений", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування