Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Піскун не зміг переконати, що Порошенко - не корупціонер

Четвер, 22 вересня 2005, 14:57

Три чверті киян вірять інформації екс-держсекретаря Олександра Зінченка про корупцію й зловживання високопоставлених чиновників.

Такі результати телефонного опитування жителів столиці, проведеного 9-14 вересня Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС) спільно з Київським центром політичних досліджень і конфліктології, який очолює Михайло Погребинський. Опитування було проведено за випадковою вибіркою; були опитані 600 осіб.

З них 38% "повністю вірять" інформації екс-держсекретаря, а 37% - "скоріше вірять".

Не вірять в інформацію про корупцію у вищих ешелонах влади 9% опитаних (4% "зовсім не вірять", 5% - "скоріше не вірять"). Кожен дев'ятий вагався із відповіддю на це питання.

До рішення президента відправити у відставку уряд Юлії Тимошенко негативно поставилися 45% киян (27% - "негативно", 18% - "скоріше негативно"), позитивно - 41% (26% - "позитивно" й 15% - "скоріше позитивно"). 13% опитаних вагалися відповісти на це питання.

Дві третини опитаних (63%) згодні з тим, що між Ющенком й Тимошенко може початися політична боротьба, 31% не згодні із цією думкою, а 5% респондентів відмовилися відповідати на це питання.

З тих, хто згодний, що між президентом й екс-прем'єром може початися політична боротьба, 29% схильні підтримати в цьому конфлікті Ющенко, 28% - Тимошенко, 26% - нікого з них. Вагалися відповісти на це питання 17% респондентів.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування