Єхануров критикує Терьохіна через діяльність за принципом "чего изволите"

Субота, 24 вересня 2005, 10:45

Прем'єр-міністр Юрій Єхануров критикує Міністерство економіки та Міністерство фінансів за їхню діяльність у питанні бюджету 2005 року.

"Дуже прикро, але складається враження, що в Міністерстві економіки працюють за методом "чего изволите", а не так, як належить генеральному штабу української економіки", - сказав Єхануров на відкритті засідання Кабміну в суботу.

"А що сталося з фаховою принциповістю Міністерства фінансів, то це тема окремої розмови в колі фахівців, і вона відбудеться на початку жовтня", - додав Єхануров.

Він зазначив, що основне питання найближчих тижнів – це ухвалення бюджету на 2006 рік. "Ми маємо уважно розглянути пропозиції народних депутатів, але не розповідати їм про ту позицію, яку займає той чи інший міністр у безмежній любові до своєї галузі", - сказав прем’єр.

"Рішення Кабміну прийнято. Якщо хтось хоче поправити рішення – то, будь ласка, до мене, а не в комітети Верховної Ради", - сказав Єхануров.

"Тільки недобрий Мінфін не дає проявити цю любов (до підвідомчих міністрам галузей). І виходить, що одні члени уряду більше люблять народ, а інші – менше. Особливо коли йдеться про відсутність реальних джерел", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування