Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Після зустрічі з газонокосильщиком Тимошенко зрозуміла, що в неї добрий наречений

Субота, 24 вересня 2005, 17:52

Дочка екс-прем'єра Юлії Тимошенко Євгенія має намір навчитися їздити на мотоциклі.

Про це вона розповіла в інтерв'ю газеті "Вечірні вісті", згадуючи про поїздку на байку зі своїм нареченим Шоном Карром.

Євгенія також розповіла, що їй сподобалося спілкуватися з байкерами.

"Раніше я думала, що вони небезпечні й злі. Шон навіть ображався. А потім зрозуміла, що це гарні й згуртовані хлопці і, як мушкетери, дотримують принципу: один за всіх і всі за одного", - сказала вона.

За словами Тимошенко, у її нареченого добре серце.

"Одного разу в жаркий день ми помітили, як на крутому схилі гори робітник стриже газон. Шон раптом говорить: "Невже йому не дозволяють працювати ввечері, йому жахливо важко повинно бути". Я тоді була вражена, наскільки Шон співчутливий до людей", - сказала Євгенія.

Сам Карр розповів, що дуже любить свою дочку, яка для нього найдорожча людина в житті.

"До Жені я ніколи не був одружений, і розлучилися ми з мамою моєї дочки 4 роки тому. Це була неприємна подія, яка, напевно, трапляється в житті з кожною нормальною людиною, і яку я хочу залишити в минулому. Але в мене є дочка Шарлотта, їй зараз 10. Вона для мене — найдорожча в житті людина, я дуже її люблю", - сказав наречений Тимошенко.

За словами Карра, його дочка захоплюється кінним спортом і робить у цій сфері помітні успіхи. "А в школі навіть створила свою рок-музичну групу і питала поради, як скласти пісню про вчителів", - додав він.

"Шон завжди піклується про неї. Він дав роботу мамі Шарлотти, виплачував їй зарплату щотижня, забезпечував дах у них над головою, залишив у заповіті все Шарлотті. Його ставлення до дочки переконало мене остаточно, що Шон уміє любити по-справжньому", - сказала Тимошенко.

За словами нареченої музиканта, він і його дочка дуже схожі характерами. "Вона скаче на конях, перестрибує височенні бар'єри. Катається з ним на байку... Навіть учить 14-річних, як правильно сидіти на коні", - розповіла Євгенія.

У той же час, дочку Карра не зможе бути присутною на його майбутньому весіллі з Тимошенко. "Її мати займається нею практично весь свій вільний час і не хоче відпускати її в Київ", - сказав музикант.

Коментуючи обвинувачення у вживанні алкоголю і наркотиків, Шон Карр сказав: "Найбільший наркотик, який я вживаю, це сигарети, але Женя з цим наполегливо бореться". За його словами, у групи навіть є пісні про небезпеку вживання наркотиків і про ризик СНІДу.

Шон також розповів, що їздить на мотоциклі "Харлей-Девідсон". "Я люблю їздити на дуже старих моделях, тому що вони ламаються в шляху і їх потрібно лагодити. Так я навчився будувати мотоцикли. Ось це цікаво!", - вважає він.

Він також їздив на старих радянських мотоциклах "Днепр" і "Урал" без гальм.

"Коли я був на зльоті в Черкасах, дали проїхатися, коли почав тиснути на гальма, їх не виявилося. Став кричати, щоб усі розійшлися. Загальмував чоботями (сміється). Ось у чому краса байкерства: можна доїхати з Києва в Черкаси без гальм. Це круто", - сказав наречений Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...