Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Березовський розповів, як Жванія обізвав Ющенка

Понеділок, 26 вересня 2005, 13:50

Російський бізнесмен Борис Березовський заявляє про повну підконтрольність президента Віктора Ющенка в. о. міністру з надзвичайних ситуацій Давиду Жванія й екс-секретарю Ради національної безпеки та оборони Петру Порошенку.

Про це він сказав в інтерв'ю журналам "Кореспондент" і "Влада грошей", повідомляє Ліга.

Він зазначив, що в 2004 році в розпал президентської кампанії в Україні до нього в Лондон приїжджав Жванія.

Під час бесіди він відзначив: "Для нас Ющенко - ніхто: Порошенко і я повністю його контролюємо... Усім процесом керує могутня команда, і тому будь-яке рішення Ющенка, якщо воно нам невигідне, ми можемо провалити, і навпаки, провести наше будь-яке рішення".

Березовський відзначив, що він спочатку не вірив цим висловлюванням, але надалі "усе більше і більше" схиляється до того, "щоб повірити сьогодні".

"Оскільки дуже було агресивним відсторонення Тимошенко. І, власне кажучи, порушення домовленостей між Тимошенко і Ющенком, насамперед, справа рук, звичайно, Порошенка, Жванії, ну і, напевно, Третякова", - додав Березовський.

За його словами, останні політичні події в Україні показують, що "Ющенка сьогодні представляють сили, зацікавлені не в демократичному процесі, а в одержанні влади".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...