Януковичам мало жовтогарячих стрічечок і наколотих апельсинів

Понеділок, 26 вересня 2005, 15:32

Усеукраїнська молодіжна громадська організація "Союз молоді регіонів України" продовжила ще на тиждень свою акцію "Здай жовтогарячу символіку", що проходить у Києві з 19 вересня.

Як повідомив керівник проекту, глава київської міської організації "Союз молоді регіонів України" Володимир Філіппов на прес-конференції, за минулий тиждень ініціаторам акції вдалося зібрати більше тисячі одиниць символіки, що використовувалася прихильниками Віктора Ющенка під час "помаранчевої революції": стрічечки, прапорці, пакети, шарфи, значки, наклейки, кружки, портрети.

Крім того, у наметах, встановлених для збору помаранчевої символіки в центрі Києва, кияни залишили більш ніж 5 тис. побажань і вимог до влади, велика частина яких, за словами Філіппова, стосуються економічних проблем у країні.

Як відзначив виконуючий обов'язки керівника київського відділення Партії регіонів Сергій Баранов-Мохорт, метою акції було показати не стільки кількість, скільки тенденцію населення України, зокрема, Києва, що бажає позбутися від символіки "влади, до якої вони втратили довіру".

Відповідаючи на питання журналістів, Філіппов відзначив, що рішення про продовження акції було ухвалено з двох причин: по-перше, тому що було виявлено високий інтерес до акції, а по-друге, тому що протягом наступного тижня планується розширити акцію на регіони, зокрема, планується охопити більшість великих міст центральних областей України.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування