Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єхануров поїде туди, де була Тимошенко, а потім у Брюссель

Вівторок, 27 вересня 2005, 12:21

30 вересня прем'єр-міністр Юрій Єхануров відвідає з візитом Москву, а 6 жовтня - Брюссель.

Про це повідомив на брифінгу у вівторок керівник прес-служби Міністерства закордонних справ Василь Филипчук.

Він зазначив, що під час візиту в Москву Єхануров планує зустрітися з вищим керівництвом країни: президентом Росії, главою уряду і спікером Державної думи.

Під час візиту в Брюссель прем'єр-міністр зустрінеться з керівництвом ЄС, Єврокомісії і Європарламенту. Він також візьме участь у конференції "Україна дивиться в майбутнє: на шляху реформ".

Як відзначив Филипчук, ця конференція присвячена розвитку подій в Україні в контексті економічної політики, зокрема, виходячи з відносин України і ЄС.

Крім того, конференція проводиться з метою обговорення питань оподатковування, приватизації, макроекономічних тенденцій, валютної політики, двосторонньої економічної співпраці з ЄС.

За словами Филипчука, в конференції візьмуть участь члени уряду України. Також очікуються виступи і коментарі з боку представників європейських інститутів, зокрема, віце-президента Європейської комісії і віце-президента Європарламенту, а також представників європейського і міжнародного бізнесу.

Також конференція покликана створити належні умови для обговорення важливих моментів у контексті реформ, а також економічної складової плану дій Україна-ЄС.

За словами Филипчука, також обговорюється можливість здійснення інших візитів прем'єр-міністра. Зокрема, мова йде про його візити в Республіку Білорусь і США. За словами Филипчука, наразі конкретних дат назвати він не може, оскільки вони ще узгоджуються.

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування