Януковича знову кличуть на допит

Вівторок, 27 вересня 2005, 14:48

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявляє, що його знову викликають на допит до Генпрокуратури.

Про це він сказав на зустрічі з журналістами, передає 5 канал у вівторок.

"Мені знову прийшла повістка в Генпрокуратуру. Я як чесний громадянин, законослухняний, звичайно, піду. Але владі що, робити більше нічого?", - сказав Янукович, не уточнивши, у якій справі його викликано.

За його словами, влада поки що не виконує зобов'язання по підписаному з опозицією меморандуму.

Водночас радник Януковича Ганна Стеців-Герман в коментарі "Українській правді" повідомила, що вона дізналася про виклик голови Партії регіонів до Генпрокуратури зі слів самого Януковича.

На прохання з’ясувати в Януковича, в якій саме справі його викликано на допит і коли він має прибути до Генпрокуратури, Герман відповіла, що "це особисті речі, у нас не прийнято це у Віктора Федоровича питати".

"Якщо він захоче, він сам про це розкаже", - додала Герман, зазначивши, що вона не є прес-секретарем Януковича, а лише радником, який "виловлює своє бачення справ, які стосуються преси".

В Генпрокуратурі поки також відмовились коментувати виклик Януковича на допит.

Як відомо, президент Віктор Ющенко, прем'єр-міністр Юрій Єхануров та Янукович підписали меморандум про взаємопорозуміння між владою та опозицією. У меморандумі йшлось, що влада не переслідуватиме представників опозиції.

Раніше Януковича викликали до Управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС з метою допитати у кримінальній справі за фактом незаконного виділення майже 5 млн. грн. із держбюджету аеропортові "Донецьк" на закупівлю технічних засобів.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування