Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Дачу Ющенка обставлять наметами

Вівторок, 27 вересня 2005, 15:32

Мешканці села Троєщина, які вимагають земельні паї в околицях Києва, планують зимувати під державною дачею президента Віктора Ющенка.

Раніше пікетники блокували трасу, якою їздить президент, а 4 липня встановили наметове містечко протесту.

За словами пікетників, причиною таких дій є те, що під час ліквідацій та злиття радгоспів, у яких вони працювали, було порушено право на отримання паю.

Як повідомляє кореспондент каналу НТН, з часу встановлення наметів Ющенко вже тричі спілкувався з ними, але земельних наділів їм так і не видали.

Для того щоб не мерзнути холодними ночами, пікетники наприкінці минулого тижня побудували хатинку, яку називають дерев’яним наметом.

За словами кореспондента, представники міліції, пожежної охорони, газової служби, лісники та інші організації вже почали виписувати пікетникам штрафи.

Водночас демонстранти погоджуються сплачувати штрафи тільки через суд, який, за їхніми словами, має довести, що їхні дії відрізняються від дій людей на Майдані восени 2004 року.

"Освітлення території їм забезпечує невеличка електростанція. Будівництво сховку на 60 квадратних метрів обійшлося демонстрантам у 2 000 гривень. Ще тисячу вони збираються витратити на утеплення споруди", - йдеться у сюжеті каналу.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування